Stockholm Lighting Company AB

Välkommen höst

Nu kommer kvällsmörkret och ännu en gång kommer insikten om hur viktigt bra belysning är för vår trivsel. Både hemma och på kontoret. Denna vecka vill vi berätta lite mer om Occhio, en belysningstillverkare utöver det vanliga.

Occhio skapar ljuskonst

Design, funktionalitet, innovation, minimalism och perfektionism. Fina ord som väl stämmer in på Occhios armaturfamiljer Piú, Sento, io, lui och lei. Med utgångspunkt i de karakteristiska glaslinserna har man tagit fram ett heltäckande produktprogram av moderna LED-armaturer genomtänkta in i minsta detalj och med många fiffiga funktioner. Vi är stolta att få representera Occhio i Sverige.

 

Stockholm Lighting Showroom

Sedan i våras är vårt konferensrum belyst med produkter ur Occhios sortiment. Mötena blir gärna många och långa i den fantastiska miljö som skapas. Välkommen att njuta du också. Pendlar: Sento Sospeso, Väggarmatur: Sento Verticale Takarmatur: io Pico Bordsarmatur: lui

 

iF Design Award


I över 60 år har iF Design award delats ut till unika designprestationer. 2016 var det Occhios produktserie Più plus som belönades i mycket hård konkurrens.  Den handplockade expertjuryn hade mer än 5000 bidrag från 53 länder att välja mellan för den eftertraktade kvalitetsstämpel som priset innebär. Più plus är uppbyggd  på ett smart modulsystem samidigt som designen är minimalistisk. Tack vare sin enkla men  flexibla konstruktion kan Più plus erbjuda en perfekt belysningslösning för alla situationer.

Occhio Air - intuitiv styrning

Med Occhio Air kan du styra din belysning utan ny kabeldragning i huset. Systemet fungerar via Bluetooth och när du skapat dina scener kan du med ett knapptryck på väggpanelen eller i appen ta fram den ljusbild som passar för ögonblicket. Vill du veta med så klicka här.