Stockholm Lighting Company AB

Inför vårens alla nya spännade projekt vill vi dela med oss av några nyheter som kanske ligger lite utanför det vi vanligtvis arbetar med. Tyvärr är det försent att få leveranser till jul.

Moonflower - belysning eller konst

Moonflower är en väggpanel med integrerad belysning som kan byggas i olika storlekar och former. Genom enkel programmering kan du skapa de mest skiftade uttryck under dygnets timmar eller i samband med olika händelser. Enkel att beställa, enkel att installera och enkel att använda. Vill du veta mer om Moonflower kontakta Johan@stockholmlighting.se

 

Monarque_P

Kristallkrona 2.0 har sett dagens ljus. Med en utsida av vit granulat skapas en gnistrande effekt som för tanken till gamla tiders kristallkronor. Finns i två storlekar 280 mm respektive 50 mm i diameter, 3000 K  och Cri 90. Mer produktinformation och miljöbilder finns här.

Mongolfier

Armaturen har ett krångligt namn men är enkel och stilren i sin design. Den finns i svart eller koppar och ljuskällan har "warmtune" teknik vilket innebär att färgtemperaturen minskar från 3000 K till 1800K när armaturen dimras. Mer produktinromatio och miljöbilder finns här.

 

Oxygen

Oxygen är en ny familj av armaturer från Ma&De. Stilren och snygg armatur med Optilight teknik och Cri 90 vilket ger ett mycket fint ljus. Finns i flera storlekar och färger och även som vägg och golvarmaturer. Vill du ha mer fakta klicka här