Stockholm Lighting Company AB

Lys upp i mörkret

Även om det har vänt och vi får mer och mer dagsljus varje dag så befinner vi oss i årets mörkaste tid. I Sverige finns ett ökat intresse för att lysa upp de utomhusmiljöer vi rör oss i både för att skapa trygghet och upplevelser. Här kommer några förslag på kreativa och lättanvända armaturer som kan göra stor skillnad. Missa inte de vackra armaturerna i cortén från ewo - de är en favorit!

Rise - mer flexiblet kan det inte bli

Ecosense fortsätter utveckla flexibla skalbara belysningslösningar. Nu följer man upp den linjära armaturen Tröv med Rise - en totallösning för utomhusbelysning. Rise kommer med spridningsvinklar från 5 till 80 grader och dessutom flera elliptiska spridningar. Färgtemperatur kan väljas från 2200K till 6500 K och dessutom finns den i fast blå, röd, grön eller amber. För att få veta mer om alla möjligheter klicka här

 

Rise F080

Rise i sin enklaste modell. Armaturen är endast 6 cm i diameter och 20 cm lång  men ger hela 745 lm. Kan vridas och roteras i alla riktningar vilket maximerar dina möjligheter till snyggt montage. Se alla fakta och möjligheter här.

Rise F380

Rise i sin mest utvecklade form. Här grupperas en större armatur med 4 mindre vilket ger maximala möjligheter att belysa komplexa objekt och former från en enda plats. Läs mer här

 

Jyske Bank på i Silkeborg

Jyske Banks nybyggda kontor i Silkeborg har ett enkelt och naturligt formspråk. Huset är ritat av  Årstiderne Arkitekter och i deras uppdrag ingick även utomhusytor kopplade till byggnaden. Detaljer i cortén utmärker fasaden på byggnaden och man valde att låta detta gå igen i utomhusmiljön. Parkeringsbelysningen och pollarna runt byggnaden är ewo FA170 som sedan 2016 finns att få i Cortén stål. Vill du veta mer om ewos utomhussortiment kontakta Rikard@stockolmlighting.se.