Stockholm Lighting Company AB

Trädgårdar och parker

Just nu är det ljust när vi går och lägger oss och ljust när vi vaknar. Iallafall för de flesta av oss. Men snart kommer en tid då solen står lägre men vi fortfarande vill umgås utomhus...med eller utan infravärme. Bra belysning utomhus är ett område vi kan bli mycket bättre på i Sverige. Här kommer några fina exempel på armaturer.

 

if - tidlös design

if från ewo är en  familj av pollare  i aluminium med rena linjer och tidlös design. Precis som i alla ewos produkter är det stort fokus på ljuskvalitet och ljusdistribution och du kan skräddarsy din if för behoven på den plats den skall stå på.

 i park och i skog!

if finns i höjderna 0,5 m, 0,7 m eller 0,9 m och även för väggmontage. Färgtemperaturen kan väljas till 3000K eller 4000K och spridningen väljer du med hjälp av ewo:s unika linssystem. För att få veta mer klicka här

 

Twig-organiska former

Twig från Linealight har mjuka och organiska former för att kunna smälta in i en trädgårdsmiljö. Twig finns i rostfritt stål eller Cortén och med flera olika ljusflöden och längder. För mer information klicka här.

 

Blänker i solen

Snyggt runt klubbhuset! Låga pollare både  avgränsar och vägleder besökare samtidigt som de ger ett bländfritt ljus. Finish i rostfritt stål ger ett modernt och stilrent uttryck.

Jag är längst

Olika längder ger olika effekt. Genom att använda produkter ur samma familj får du ett enhetligt utseende och kan belysa på flera olika sätt.

 

Robber - sittplats och belysning i ett

Vill du skapa en annorlunda utomhusgrupp så är Robber en lösning. Armatur i aluminium och återvunnet gummi från bildäck med garanterat bländfri och diskret belysning för långa grillkvällar. 

 

Fler utomhusarmaturer? Klicka här