Stockholm Lighting Company AB

En ny relation har inletts

Under flera år har vi beundrat Delta Lights stilsäkra design och höga kvalitet och glädjen är stor när de valt att inleda ett samarbete med Stockholm Lighting i Sverige.  Delta Lights produkter passar perfekt in i vårt produktsortiment och ger oss en i vårt tycke närmast perfekt portfölj av kvalitetsarmaturer.

Om vi skall framhålla något hos Delta Light som vi gillar extra mycket så är det deras förmåga att skapa produktfamiljer som harmionierar med varandra och skapar en helhet. Nedan kan du läsa mer om de produktfamiljer som är våra favoriter.

 

Superloop

Superloop familjen består av cirkulära armaturer i olika diameter och bredder. Genom att montera spottar ur familjen Spy i Superloop profilen kan du använda armaturen för riktat ljus och genom att montera den på väggen får du en dekorativ effekt. Eller varför inte pendla den vinklad i olika riktningar för att skapa ett eget utryck. Möjligheterna är oändliga. Läs mer om familjen.
 

Punk

Punken kom på 70-talet som ett uttryck för individualism och urban livsstil och stilen inspirerar fortfarande. Familjen Punk skapades 2017 tillsammans med arkitektföretaget OMA. Armaturens stålspikar kan se otäcka ut men ljuset mjukar upp känslan och skapar ett spännande uttryck. Punk familjen finns för montage dikt tak, på vägg och på skena.

 

Splitline 

Med familjen Splitline som finns i fem olika bredder skapar du enkelt smala eller breda linjer i taket som harmonierar med arkitekturen. Linjerna blir din infrastruktur som du sedan fyller med linjära LED armaturer, spotlights, bollar eller pendlade armaturer. Splitline Magnetic är det senaste tillskottet i profilfamiljen Splitline. Genom att armaturer fixeras med magneter så är det enklare och snabbare att justera armaturplacering och byta ut armaturer i skenan. Läs mer om familjen.

 

 

DOT.COM

DOT.COM skapades 2004 som en av Delta Lights första LED armaturer. Ursprungsversionen hade bara en LED och var ganska ljussvag. Idag innehåller familjen armaturer med från två LED moduler och uppåt som har det gemensamt att de sitter monterade i en profil. Profilen finns infälld eller utanpåliggande i olika varianter och ljuskällorna kan fås fasta eller riktbara och med olika spridningar. I familjen finns också en linjär wallwasher som antingen kan vara en fristående armatur eller fästas i DOT.COM proflen som en del i ett system. Läs mer om familjen

 

Butler

Familjen Butler är utvecklad tillsamamns med designern Arik Levy. Kollektionen suddar ut gränsen mellan utomhus och inomhus genom att ta den klassiska plissé skärmen ut i trädgården. De dekorativa små pollarna Butler finns i två storlekar och med ljus endast ned eller upp/ned. Läs mer om familjen

 

Montur

Montur är en familj av armaturer som alla bygger på en ljuskälla som är innesluten i ett rektangulärt eller cirkulärt glas. Ramen är av aluminium och ljuskällan kan vara klassisk globformad eller som på bilden av mer modernt snitt. Läs mer om familjen.

 

 

iMax 

iMax är en komplett serie av downlights som erbjuder obegränsade möjligheter att skapa precis den ljussättning som du vill uppnå. Välj fast, vinklingsbar eller som wallwash,  spridning från 6 till 43 grader, färgtemperatur, Cri, reflektor och täckring och du har skapat precis din iMax armatur med det perfekta ljuset. Du gör enkelt alla val i produktkonfiguratorn.