Apr 2023
Vårt kontor i Göteborg växer

Vårt kontor i Göteborg växer

Stockholm Lighting i Göteborg växer och vi söker därför en ny kollega till vår innesäljgrupp med placering på vårt nya kontor i Brand Design Center i centrala Göteborg. Innesäljgruppen ansvarar för hela försäljningskedjan från offertskrivning till fakturering samt stöttar utesäljare och kunder i alla delar av försäljningsprocessen.

I din roll kommer du att jobba tillsammans med  James och Simon som har lång erfarenhet av arkitektonisk belysning i olika skeden och tillsammans kommer ni att hantera projekt runt om i Skandinavien. Vi är ett dynamiskt team som har starkt fokus på kvalité och hållbarhet.

I din roll ingår löpande kontakt med arkitekter, inrednings- och landskapsarkitekter, ljusdesigners, el-konsulter, installatörer och många fler som behöver hjälp och stöttning gällande ljus.

Dina arbetsuppgfter inkluderar projektledning, ljusberäkningar och teknisk rådgivning kring val av produkter. I rollen ingår även orderhantering och viss logistik.

Vi söker dig som har 1–2 års branscherfarenhet och är utbildad ljusdesigner eller belysningsprojektör. Du är van att jobba självständigt, är serviceinriktad och öppen för att lära dig nya saker.

Du kommer få möjligheten att delta i många typer av både spännande och lärorika projekt och skapa långsiktiga relationer i belysningsbranschen På Stockholm Lighting brinner vi för att ständigt utvecklas och öka vår kompetens och vi vill att du ska göra det  tillsammans med oss.

Är du intresserad ? Skicka din ansäkan till lina@stockholmlighting.se. Sista ansökningsdag är 28 april.

Dela