Stockholm Lighting Company AB

Pluriel - vår egen favorit

Pluriel är precis som namnet antyder en produkt med många användningsområden. Liten, smidig och samtidigt lekfull med sina färgglada accentringar. Den har kommit att bli vår egen favoritprodukt och vi vill gärna berätta för fler om denna pärla.

 

Pluriel Downlight

En liten armatur med två riktbara armaturhuvuden. Perfekt för belysning av objekt på väggar eller i rum. 2 x 1100 lm med Cri 85 eller 95. Krävs mer ljusfinns även  Pluriel Plus med 2 x 1700 lm. Färgtemperatur från 2700-4000K. Armaturen finns som standard i vitt, svart och grått. Optiken finns med 24, 36 eller 60 graders spridning och accentringen kan fås i en rad klara färger vilket ger armaturen dess unika utseende. Drivdonet är separat och alla typer av dimring är möjliga.

 

 

Downlight x 1

En mindre variant med bara ett riktbart armaturhuvud på 1100 lm eller 1700 lm i Plus versionen. I övrigt samma egenskaper som dubbelspotten. 

Färger!

Accentringarna kan fås i en rad glada färger, se databladet för komplett utbud. Väljer du samma färg som armaturhuset får du en mer klassisk spott och med en avvikande färg blir det en rolig detalj som ej påverkar ljusbilden.

 

Pluriel Spotlight

Pluriel Spotlight finns i enkel eller dubbelversion med 1100 lm per ljuskälla. Optiken fungerar på samma sätt som för downlightsen med valbar optik och accentring i färg. Armaturhus i vitt, svart eller grått. Inbyggt drivdon av och på för EuTrac eller Global skena.

Diskret utseende med en twist

Rena och enkla linjer i kombination med bra ljusflöde och färgaccenter har gjort Pluriel till en populär armatur inom retail.

 

 

 

 

Pluriel vägg 3

 

Finns det inga möjligheter att fälla in armaturer eller använda skena så finns även väggvarianten av Pluriel och Pluriel Plus. Ljuskällan är densamma och drivdonet (av/på) är inbyggt. För dimmerfunktion krävs ett separat don.

Pluriel vägg 2

Väggvarianten finns även med 2 respektive 1 armaturhuvuden med samma utseende.  Kan med fördel även placeras på takbjälkar eller murstock för allmänbelysning.

 

Modli.se - utförsäljning av kvalitetsarmaturer

Titta in på modli.se, Stockholm Lightings nya webbshop för utförsäljning av produkter som hamnat på lagerhyllan. Det kan vara demoprodukter, utgångna varor, produkter som kommit i nya versioner, returer mm. Återbruk av fina produkter till bra priser.

Garanti 1 år efter leverans från oss på utrangerade armaturer och på demovaror 6 månader.

Som betalning accepterar vi Swish. För att beställa varor med annat betalningssätt, vänligen kontakta oss.